Stäng fönstret (Close window) Stäng fönstret

webdesign och HTML

WDS medlem 12 månader

Tjänsten WDS medlem ger dig tillgång till alla guider under 12 månader. Du har alltså tillgång till ALLA guider online direkt när de publiceras genom att logga in på ditt medlemskonto. Tjänsten WDS medlem ger dig tillgång till guiderna omgående när du gjort din beställning (vi aktiverar medlemskontot när du bekräftat att inbetalning gjorts).

Jag tycker att det var ett väldigt smart drag med medlemskapet. Jag har saknat något liknande eftersom man inte alltid har med sig cd-skivan. Nu kan man ju komma åt all information vart man än är! Toppen!!!  // Mari

Hej! Jag har alltid köpt er cd tidigare men har nu för första gången blivit "online"-medlem :) Tycker det är en superbra lösning! Måste erkänna att jag tidigare svor över mig själv vissa gånger för att jag aldrig lyckades hålla reda på var jag lagt skivan när jag behövde den som bäst. Vill bara tacka för allt bra ni gör. Jag har tagit hjälp av webdesignskolan i flera år och den blir bara bättre och bättre. Finns ingen annan sida på nätet som slår er. Fastnar jag på något område blir det ofta löst efter ett besök hos er. Tack! :) Hälsningar Malin

läs fler kommentarer här Öppnas i nytt fönster (Open in new window)

 

Vad händer när medlemsperioden är slut?

Medlemskapet gäller under 12 månader och när slutdatumet infaller så blir ditt medlemskonto inaktiverat och du har inte längre tillgång till medlemsguiderna. Hur lång tid som återstår av din medlemsperiod ser du när du är inloggad. Om du vill förnya ditt medlemskap gör du en ny beställning och får då tillgång till alla guider 12 månader till.

 

Varför kan inte WDS CD beställas längre?

WDS CD har fungerat bra sedan starten 1999 men ersätts nu av tjänsten WDS medlem. Den främsta anledningen är att utvecklingen gått framåt och att många funktioner inte fungerar att köras från en CD.

Vi har byggt om hela webbplatsen, och använder nu PHP för att kunna erbjuda en funktionell och modern webbplats. Innehållet på sidorna genereras i realtid, när de bearbetas av webbservern. Det innebär att sidor som innehåller PHP inte går att läsa från en CD. Vi tackar dig som använt WDS CD och ser nu fram emot att erbjuda dig samma innehåll online som WDS medlem!

 

 

Stäng fönstret (Close window) Stäng fönstret