48 besökare, 1 medlem och 1 Student är online nu
Loopia

PHP och MySQL

WDS medlem (WDS member)

Förutsättningar för att följa guiderna om PHP

PHP är ett komplement till HTML och det är därför en förutsättning att du har grundläggande kunskaper i HTML för att följa guiden. Läs mer i guiden HTML grunderna »

När du skriver din PHP-kod kan du använda en texteditor. Vi använder Notepad++ i alla exempel. Läs mer i guiden HTML-editor »

Alla exempel i guiden använder PHP installerat på ett webbhotell vilket är den rekommenderade lösningen när du publicerar din webbplats online. Se till att ditt webbhotell erbjuder ett konto med UNIX och PHP. Om du inte redan har ett webbhotell hittar du ett par prisvärda alternativ i guiden Webbhotell och domännamn »

Skicka filerna till ditt webbhotell via FTP. Läs om hur du använder ett FTP-program i guiden FTP-program »

PHP och databaser är stora områden och vi rekommenderar att du avsätter en hel del tid för att gå igenom guiderna i PHP. Att bara läsa exemplen utan att prova dem själv kommer inte att ge dig kunskaperna att själv konfigurera och använda mer komplexa PHP-script på din webbplats. Att utveckla guiderna om PHP har tagit mycket lång tid för oss och vi hoppas att det även tar en hel del tid för dig att följa guiderna!

 

Logga in för att läsa hela guiden

Klicka på ikonen nedan för att läsa hela guiden:

WDS medlem (WDS member)

 

OBS! Om du vill du läsa hela guiden måste du vara WDS medlem!

Du kan beställa tjänsten WDS medlem här »

Är du redan WDS medlem?
Klicka på ikonen "WDS medlem" högst upp för att läsa hela guiden!