57 besökare, 1 medlem och 3 Studenter är online nu
Loopia

webdesignskolan

Vi hjälper dig bli e-handlare med egen e-butik!

Vi hjälper idag ett antal e-handlare med deras e-butiker som stöd eller med hela driften. Om du redan har en e-handel men behöver hjälp ibland så kan vi vara din partner. Använd vårt kontaktformulär eller maila direkt till info@webdesignskolan.se

Vi hjälper dig att komma igång och erbjuder dig ett startpaket när du vill starta en ny e-butik i WooCommerce (WordPress) eller OpenCart.

Vi bygger din mobilanpassade e-butik!
Startpaket från 15.000 kr

Vi bygger upp din webbshop i något av verktygen WooCommerce (WordPress) eller OpenCart som är två av de mest populära e-handelslösningarna för stora och små butiker. De är kompletta butikssystem och är dessutom gratis att använda. Du betalar alltså inga månadsavgifter (förutom webbhotellet)

Startpaketet innebär att vi installerar och konfigurerar din e-butik. Du lägger själv in dina produkter och produktbilder direkt i webbläsaren.

Vill du ha en egen hemsida istället för webbshop? Läs mer här »

Din butik optimeras för dator, smartphone och surfplatta!

Vi installerar och bygger din webbshop med responsive design vilket innebär layouten ändras när sidorna visas i olika enheter. Layouten är anpassad för dator, smartphone och surfplatta. Dina sidor når då ut till en större målgrupp och läsbarheten ökar på alla enheter.

Pris

Pris för startpaketet är 15.000 kr + moms. Inga månadskostnader för butiken!

Om du inte har ett webbhotell idag tillkommer en kostnad för webbhotell och domännamn. Läs mer om webbhotell i guiden Webbhotell och domännamn

Vi installerar programmen på ditt webbhotell. Om du inte har något webbhotell hjälper vi dig med registrering av domännamn och webbhotell.

Vi konfigurerar butiken i en svenskspråkig version. Vi lägger upp produktkategorier och ett begränsat antal produkter så att du kommer igång snabbare och kan fortsätta lägga in produkter själv.

Vill du att vi lägger in alla produkter hjälper vi till med detta. Kostnaden för detta beror på antal produkter och produktbilder.

Kontakta oss för mer information!

Använd vårt kontaktformulär eller maila direkt till info@webdesignskolan.se

Referenser - e-butiker vi byggt åt kunder: