589 besökare, 2 medlemmar och 1 Student är online nu
Loopia

webdesignskolan

Vi bygger din mobilanpassade hemsida!
Startpaket från 6.000 kr

Vi bygger upp din webbplats och du får en egen unik design på hemsidorna. Vårt eget publiceringsverktyg WDS CMS Öppnas i nytt fönster (Open in new window) ingår där du själv kan skapa nya sidor eller uppdatera informationen i alla sidor direkt i din webbläsare. Inga uppdateringskostnader! Din webbplats kan administreras av dig och dina medarbetare.

Startpaketet innebär att vi bygger din webbplats och du får en färdig hemsida klar att användas. Om du vill lägga till information kan du själv göra detta direkt i en webbläsare utan att använda andra program. Logga in och gör ändringarna direkt online! Du kan själv lägga till obegränsat antal sidor med undersidor.

Vill du ha en egen webbshop? Vi bygger din e-butik i e-handelslösningen OpenCart - läs mer här »

Visa dina sidor i smartphone och surfplatta!

Vi bygger din webbplats med responsive design vilket innebär layouten ändras när sidorna visas i olika enheter. Vi anpassar dina sidor för dator, smartphone och surfplatta. Dina sidor når då ut till en större målgrupp och läsbarheten ökar på alla enheter.

Vad är en responsiv hemsida?

En responsiv hemsida innebär att endast en version av webbplatsen används, men att denna anpassas till olika enhetersom tex smartphone, surfplatta och datorskärm.

Hur kollar man om en hemsida är mobilanpassad eller responsiv? En metod som brukar fungera är att helt enkelt förminska storleken på webbläsaren. Dra i högerkanten för att minska bredden och se om innehållet anpassas till den nya bredden. För att simulera en smartphone brukar bredden vara ca 320-480 pixlar. Eller surfa direkt från mobilen och kolla om allt får plats utan att du behöver zooma.

Prova gärna med någon av våra kunders webbplatser här till höger.

TIPS! Kolla om en webbplats är mobilvänlig i Googles verktyg »

Pris

Pris för startpaketet är 6.000 kr + moms.

Om du inte har ett webbhotell idag tillkommer en kostnad för webbhotell och domännamn. Läs mer om webbhotell i guiden Webbhotell och domännamn Öppnas i nytt fönster (Open in new window)

Publiceringsverktyget WDS CMS ingår första året och du får dessutom ett gratis medlemskap som WDS medlem hos oss. Det innebär att du har tillgång till alla våra guider och innehåll på Webdesignskolan under 12 månaders tid.

Kontakta oss » för mer information!

Vad vi gör åt dig

Vi installerar programmet WDS CMS på ditt webbhotell. Om du inte har något webbhotell hjälper vi dig med registrering av domännamn och webhotell hos Loopia.

Vi bygger webbplatsen och skapar en layout enligt dina önskemål. Du levererar de bilder och de texter som du vill ha i dina sidor. Vi redigerar bilderna och texterna så att de passar med layouten i din webbplats. Om du redan har en webbplats som du vill bygga om kan vi hämta delar av innehållet därifrån.

Vi bygger upp till 10 sidor i priset för startpaketet. Vill du ha fler sidor kan vi hjälpa dig med detta, priset per timme är då 500 kr + moms (625 kr inklusive moms).

Vad du kan göra själv

Du kan lägga till nya sidor och redigera information i befintliga sidor med publiceringsverktyget WDS CMS. Du bygger och underhåller din webbplats själv och det kostar dig inget mer än din egen tid!

Du kan skydda sidor och erbjuda kunder och medlemmar tillgång till en skyddad del av webbplatsen. Du får tillgång till ett komplett Login system som kan användas till kunder och medlemmar.

Du kan skicka nyhetsbrev till de som anmäler sin e-postadress på webbplatsen eller importera de e-postadresser du redan har. Du får tillgång till ett komplett system för att skicka Nyhetsbrev som kan användas till att skicka obegränsat antal mail.

Du kan lägga till ett eller flera bildgallerier för portfolio eller andra bilder. Ni får tillgång till ett komplett Bildgalleri där ni kan ladda upp bilderna direkt i webbläsaren.

Här är en översikt över funktionerna i WDS CMS publiceringsverktyg:

 • Administration direkt i webbläsaren
  Logga in och administrera webbplatsen direkt i webbläsaren. Du kan redigera och lägga till sidor utan att använda andra programvaror. Flera administratörer kan arbeta med administrationen och varje administratör kan ha en egen inloggning.
 • WYSIWYG-editor
  Programmet som används för att redigera sidornas innehåll är TinyMCE från Moxiecode. Det är en Javascript-editor som körs clientside direkt i din webbläsare.
  Läs mer i guiden WYSIWYG användarguide
 • Skyddade sidor med inloggning
  Du kan välja mellan den enklare inloggningen som ingår i WDS CMS eller avancerad inloggning med WDS Login system (ingår som extra program).
 • Fyra olika menysystem
  Alla menyer skapas automatisk när du sparar dina sidor och du väljer vilka menyer du vill använda:
  - Vertikal listmeny med undermeny i upp till 10 nivåer
  - Horisontell huvudmeny utan undermeny
  - Horisontell undermeny som visas på varje sida
  - Sökväg till den aktuella sidan med länkade sidnamn
 • Bildhantering
  Ladda upp bilder, ändra bildstorlek, byt namn på bilder och radera bilder. Visa bilderna i lista eller bildgalleri.
 • Filer och dokument
  Ladda upp filer och dokument, ändra namn på filer eller radera filer.
 • SEO-namn
  SEO-namn (search engine optimization) används för att ge en kortare och tydligare sökväg i länkar och adresser till webbsidor. Du väljer om du vill använda SEO-namn eller inte. De adresser som indexerats i sökmotorer som tex Google gäller en längre tidsperiod om du använder SEO-namn. OBS! WDS CMS hanterar länkarna till sidorna (med eller utan SEO-namn) utan att länkarna bryts. Du behöver alltså inte ändra länkarna i dina sidor om du byter SEO-läge i efterhand.
 • CSS och layout
  WDS CMS levereras med ett antal CSS-mallar för att du ska kunna komma igång direkt med din webbplats. Du kan redigera dem direkt i administrationen och även ladda upp egna CSS-mallar och bilder.
 • Backup och återställning
  Gör en backup av MySQL-databasen i slutet av varje arbetspass! Funktionen gör en backup av alla de sidor du skapat i din webbplats. Om du gör regelbundna backuper så kan du återställa sidor som redigerats felaktigt eller raderats av misstag.
 • Loggfiler
  Loggar över olika åtgärder som utförts sparas i loggfiler. Du kan använda de olika loggfilerna för att vilken åtgärd som utförts av den aktuella administratören och vid vilken tidpunkt.
 • Använd egen PHP-kod
  WDS CMS är utvecklad i PHP och du kan själv använda PHP i sidorna.
 • Inkludera sidor med <?php include>
  Du kan infoga HTML-sidor och PHP-sidor eller bilder med <?php include> och det kan tex vara aktuell information, annonser, reklam och nyhetsboxar.
 • Kontaktformulär
  Det ingår två kontaktformulär med formmail-script som du kan infoga i valfri sida. Välj mellan vanligt kontaktformulär och kontaktformulär med Captcha.
 • Sökfunktion
  Sökformulär som kan infogas i valfri sida. I vårt exempel har vi infogat sökfunktion och sidkarta i samma sida.
 • Sidkarta (sitemap)
  Sidkarta som kan infogas i valfri sida. I vårt exempel har vi infogat sökfunktion och sidkarta i samma sida.
 • WDS Nyhetsbrev
  Ett komplett system för att skicka HTML-formaterade eller oformaterade mail. Vi använder samma program till våra egna nyhetsbrev! Läs mer om WDS Nyhetsbrev
 • WDS Bildgalleri
  Du kan skapa olika bildgallerier och använda bildgallerierna i dina sidor - läs mer om WDS Bildgalleri
 • WDS Loginsystem
  System för att hantera medlemmar. Användarna registrerar sina kontouppgifter och du kan välja om medlem själv ska kunna aktivera kontot eller om detta ska göras av administratören - läs mer om WDS Login system
 • WDS News
  WDS News är ett komplett system för att hantera sidor som hämtas från en MySQL-databas. Nyheterna kan visas som en nyhetssida, nyhetslista eller i en nyhetsbox. Inläggen kan kommenteras av besökare och när en ny kommentar skrivs kan du få ett e-postmeddelande om detta - läs mer om WDS News
 • WDS Gästbok
  WDS Gästbok är ett komplett system för att hantera meddelanden som hämtas från en MySQL-databas. Gästboken kan spam-skyddas med CAPTCHA-verifiering. Inmatningsfälten använder jQuery för att visa fältinnehåll. När ett nytt meddelande skrivs i gästboken kan du få ett e-postmeddelande om detta - läs mer om WDS Gästbok

 

Kontakta oss för mer information!