141 besökare, 1 medlem och 1 Student är online nu
Loopia

webdesignskolan

Vi bygger din mobilanpassade hemsida!
Startpaket från 10.000 kr

Vi bygger upp din webbplats och du får en egen unik design på hemsidorna. Vi använder WordPress eller vårt eget publiceringsverktyg WDS CMS

Du kan själv skapa nya sidor eller uppdatera informationen i alla sidor direkt i din webbläsare. Inga uppdateringskostnader! Din webbplats kan administreras av dig och dina medarbetare.

Startpaketet innebär att vi bygger din webbplats och du får en färdig hemsida klar att användas. Om du vill lägga till information kan du själv göra detta direkt i en webbläsare utan att använda andra program. Logga in och gör ändringarna direkt online! Du kan själv lägga till obegränsat antal sidor med undersidor.

Vill du ha en egen e-butik? Vi bygger din webbshop i e-handelslösningen OpenCart - läs mer här »

Visa dina sidor i smartphone och surfplatta!

Vi bygger din webbplats med responsive design vilket innebär layouten ändras när sidorna visas i olika enheter. Vi anpassar dina sidor för dator, smartphone och surfplatta. Dina sidor når då ut till en större målgrupp och läsbarheten ökar på alla enheter. En responsiv hemsida innebär att endast en version av webbplatsen används, men att denna anpassas till olika enhetersom tex smartphone, surfplatta och datorskärm.

TIPS! Kolla om en webbplats är mobilvänlig i Googles verktyg

Pris

Pris för startpaketet är 10.000 kr + moms.

Om du inte har ett webbhotell idag tillkommer en kostnad för webbhotell och domännamn. Läs mer om webbhotell i guiden Webbhotell och domännamn

Publiceringsverktyget WDS CMS ingår första året och du får dessutom ett gratis medlemskap som WDS medlem hos oss. Det innebär att du har tillgång till alla våra guider och innehåll på Webdesignskolan under 12 månaders tid.

Kontakta oss för mer information!

Vad vi gör åt dig

Vi installerar publiceringsverktyget på ditt webbhotell. Om du inte har något webbhotell hjälper vi dig med registrering av domännamn och webbhotell.

Vi bygger webbplatsen och skapar en layout enligt dina önskemål. Du levererar de bilder och de texter som du vill ha i dina sidor. Vi redigerar bilderna och texterna så att de passar med layouten i din webbplats. Om du redan har en webbplats som du vill bygga om kan vi hämta delar av innehållet därifrån.

Vi bygger upp till 10 sidor i priset för startpaketet. Vill du ha fler sidor kan vi hjälpa dig med detta.

Vad du kan göra själv

Du kan lägga till nya sidor och redigera information i befintliga sidor med publiceringsverktyget. Du bygger och underhåller din webbplats själv och det kostar dig inget mer än din egen tid!

Kontakta oss för mer information!

Använd vårt kontaktformulär eller maila direkt till info@webdesignskolan.se

Referenser - webbplatser vi byggt åt kunder:

Nangilima Sailing
(WordPress)
Nangilima Sailing

Spartus Sverige
(WordPress)
Spartus Sverige

Ramsbergs PSK
(WordPress)
Ramsbergs PSK

Qnyppling MC
(WDS CMS)
Kringelfjordens stugby

Bullandö Handel
(WDS CMS)
Bullandö Handel

Sundowners
(WordPress)
Sundowners

Glas & Bågar
(WDS CMS)
Glas&Bågar

Radio Nostalgi
(WDS CMS)
Radio Nostalgi

Maskinconsulting
(WDS CMS)
Maskinconsulting

Z-text
(WDS CMS)
Z-text

Panera Smartare
(WDS CMS)
Planera smartare